Sanja Beauty Room nudi popust na tretman lica svim članicama Gee

Vlasnica kozmetičkog salona Sanja Beauty Room, nedavno nam se obratila s vrlo zanimljivom ponudom. U želji da na neki način doprinosi radu naše udruge odlučila je ponuditi svim našim članicama bonus od 20% popusta na tretmane njege lica.

Možda vam se njega lica čini kao neka nepotrebna usluga, suvisla ili manje bitna ali zapravo pozitivno doprinosi oporavku bolesnika.
Prije svega jer su razne terapije koje onkološki bolesnici uzimaju ostavile posljedice na zdravlje pa je njega tijela kod njih itekako važna a s druge strane razvija niz pozitivnih emocija kao osjećaj ugode, opuštanja, zadovoljstva, sreće…

Iako se teško odlučujemo na odvajanje vremena za sebe pozivamo vas da to učinite za opuštanje, za punjenje baterija, za vas i za vaše zdravlje.

Na tretman možete otići i u novootvorenom prostoru na Vidikovcu u Voltićevoj 19 a za sve dodatne informacije slobodno nazovite salon na broj: 098 197 7630.

Podijeli post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kemoterapija i gubitak kose

Mnoge se žene liječene kemoterapijom suočavaju s nuspojavom gubitka kose. Kako je kosa dio našeg identiteta, odraz zdravlja a kulturološki i simbol ženstvenosti, njen gubitak

PROČITAJ VIŠE »

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci