Proljetni izlet Geica u Fužine i Opatiju

U subotu 8. lipnja članice Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula otputovale su na jednodnevni izlet u Fužine, a po povratku posjetile su i Opatiju. Evo dojmova s izleta.

Nakon ugodne 2,5-satne vožnje udobnim Filsovim autobusom, stigli smo u pitoreskne Fužine. Jednosatna šetnja po svježem goranskom zraku uz jezero otvorila nam je apetit pa smo se okrijepile ukusnim ručkom u konobi Volta uz nezaobilaznu štrudlu od aronije s kremom od vanilije. Nakon ručka valjalo je potrošiti kalorije i to se najbolje čini šopingom. Tako su Geice opustošile jedini fužinski štand s prirodnim proizvodima.

Uslijedio je zabavan obilazak fužinskih jezera vlakićem, a potom kava na obali jezera.

Osvježeni, krenuli smo u Opatiju gdje smo obilazak započele u čokoladarnici hotela Continental, gdje nam je prezentaciju čokoladnih proizvoda omogućila naša Ivanka Bockaj, koja je povodom svog nedavno proslavljenog rođendana počastila Geice čokoladnim delicijama. Naravno da je i ovo bila prilika za šoping i opskrbu slatkim proizvodima. Uslijedila je ugodna šetnja opatijskim parkovima uz zanimljivo vodstvo naše Ivanke i nezaobilazne predahe za sladoled i kavu.

Sljedeća stanica bile su Mošćenice, primorsko mjestašce u zaleđu Opatije. Uživali smo u šetnji Mošćenicama koje su prepune cvijeća i u prekrasnom pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev. Uz zbrku i brdo smijeha s pronalaskom kuverte za novac kojim smo nagradile našeg strpljivog vozača, završili smo svoj prvi ovogodišnji izlet i pune dojmova i pozitivne energije krenule put Pule.

Za „osvježenje” na povratku pobrinula se Ivanka s teraninom i kiflicama, tako da smo izlet završile s dobrom čašicom, baš kao što smo ga i započele – s Božaninin borovničekom kojim smo nazdravile veselom i zabavnom putovanju!

Izlet je bio jako lijep s prekrasnim krajolicima i u predivnom društvu!

– Božana

Za mene je to bio predivan dan s punooo pozitivne energije i još jedno divnooo druženje… Nadam se da sve još pamtite što smo sve vidjele i gdje smo bile i tko je pobjednica u hotelu Continental…

– Ivanka

Vesela ekipa puna dobre energije, lijep i sadržajan izlet, a još kad dobiješ za nagradu pola kg predobre čokolade…neprocjenjivo!

– Vesna

[nivoslider id=”1271″]

Podijeli post

NovostiHRV

Kao i svake godine, središnja manifestacija Ružičastog mjeseca 2022. u organizaciji pulskog Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea humanitarna je utrka “Ne ću ben,

PROČITAJ VIŠE »
NovostiHRV

OBILJEŽEN DAN NARCISA 2022

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula, protekle je subote, 26. ožujka 2022. godine na pulskoj tržnici organizirao tradicionalnu manifestaciju Dan narcisa 2022. Manifestacija

PROČITAJ VIŠE »

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci