PREDAVANJE: Menopauza, 11. studenog 2019.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje o menopauzi koje će održati Margaret Ličinić Modrušan, dr. med., specijalistica ginekologije i opstetricije s dugogodišnjim iskustvom u ponedjeljak 11. studenog 2019. s početkom u 18.00 sati.

Na predavanju će biti riječi o brizi o zdravlju i kvaliteti života kada zbog manjka estrogena nastane niz promjena u organizmu žene. Kako spriječiti niz bolesti i ostati mlada pitanje je na koje će doktorica nastojat dati odgovor. Neke od tema kojima se bavimo na predavanju su:

  • Koje su dobrobiti a koji potencijalni rizici uzimanja hormona i što je s prijevremenom menopauzom uslijed bolesti ili prirodnog stanja.
  • Poznati je domino-efekt valunga i nesanica, gubitak koncentracije i libida, promjene raspoloženja i depresija – kako se s time nositi?
  • Što je danas zlatni standard, kako spriječiti osteoporozu i koje su dobrobiti tjelovježbe za organizam i mozak.
  • Kako se nositi s inkontinencijom.

Predavanje je besplatno i otvoreno za javnost, prethodna najava nije potrebna.

Podijeli post

NovostiHRV

Kao i svake godine, središnja manifestacija Ružičastog mjeseca 2022. u organizaciji pulskog Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea humanitarna je utrka “Ne ću ben,

PROČITAJ VIŠE »
NovostiHRV

OBILJEŽEN DAN NARCISA 2022

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula, protekle je subote, 26. ožujka 2022. godine na pulskoj tržnici organizirao tradicionalnu manifestaciju Dan narcisa 2022. Manifestacija

PROČITAJ VIŠE »

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci