Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula jedan je od ovogodišnjih dobitnika vrijedne donacije Zaklade Adris koja je svečano uručena predsjednici udruge Nataši Vitasović i tajnici Loredani Šćulac u utorak 26. studenog u Zagrebu. Donacija u vrijednosti od 30.000,00 kn iznimno je važna za program “Tri Z” koji Klub provodi, a kojim su obuhvaćene žene koje su u fazi liječenja. Naime, zbog dugotrajnog liječenja i bolovanja, takve se žene često nalaze i u teškoj financijskoj situaciji te si vrlo često ne mogu priuštiti sredstva za podizanje imuniteta i druge preparate koji pomažu tijelu da se oporavi od liječenja.

Osigurana sredstva omogućit će im kupnju dodataka prehrani koji im pomažu u podizanju imuniteta kako bi izdržale teško i zahtjevno liječenje, koje pored uništavanja zloćudnih stanica, djeluje razarajuće i na zdrave stanice. Zbog loše krvne slike, bolesnice često ne mogu na vrijeme primiti terapiju što produžava tijek liječenja a samim time utječe na efikasnost terapije. Dobivena sredstva omogućit će i savjetovanje sa stručnjacima, koji će propisati odgovarajuće preparate kako bi se izbjegle neželjene nuspojave jer oboljeli često koriste neadekvatne preparate za koje su saznali s interneta i raznih reklama a što se može negativno odraziti na učinke terapije koju primaju.

Klub žena zahvaljuje Zakladi na prepoznavanju dobrobiti i važnosti našeg projekta i na odabiru upravo našeg projekta za financiranje u narednoj godini! 

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci