Klub Gea uvodi Shiatsu tretmane

Od ovog tjedna u Klubu Gea Pula u sklopu rehabilitacijskog programa dostupni su i shiatsu tretmani. Shiatsu je specifičan oblik rada na tijelu utemeljen na tradicionalnoj kineskoj medicini i filozofiji. Unaprijeđen je zapadnim saznanjima moderne anatomije, fiziologije i psihologije, a zbog svoje efikasnosti postao je cijenjena komplementarna metoda.

Poboljšano spavanje, veća energija i cjelokupni osjećaj dobrobiti nekoliko su načina na koje shiatsu pomaže kod nuspojava nakon liječenja raka, posebno kemoterapije. Nježan i dubok shiatsu dodir može smanjiti razinu stresa i boli.

Tretmani se provode u prostorima Kluba po dogovoru s izvoditeljicom Andreom Cetinom, magistrom psihologije i certificiranom shiatsu praktičarkom.

Podijeli post

NovostiHRV

Kao i svake godine, središnja manifestacija Ružičastog mjeseca 2022. u organizaciji pulskog Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea humanitarna je utrka “Ne ću ben,

PROČITAJ VIŠE »
NovostiHRV

OBILJEŽEN DAN NARCISA 2022

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula, protekle je subote, 26. ožujka 2022. godine na pulskoj tržnici organizirao tradicionalnu manifestaciju Dan narcisa 2022. Manifestacija

PROČITAJ VIŠE »

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci