Gea Pula – Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Geice posjetile Miramare

Geice posjetile Miramare

Prvu adventsku nedjelju Geice su provele na prekrasnom izletu u Trst. Dolaskom od nekadašnju shopping meku krenule su u istraživanje Trsta kao grada s bogatom poviješću i prekrasnim gradskim vizurama.

Obilazak je započet u predivnom dvorcu Miramare koji je izronio na samoj morskoj litici. Uz priče o životu i ljubavi austrijskog nadvojvode Ferdinanda Maksimilijana Habsburga po čijem je nalogu izgrađen dvorac njegove supruge, belgijske kraljevne Charlotte, Geice su uživale u veličanstvenom dvorcu i prekrasnom botaničkim parkom.

Posjet Trstu nastavile su uživanjem u božićnoj atmosferi na Piazzi Unita te na božićnom sajmu u Viale XX. settembre gdje su kušale razne slatke i slane delicije kojima se, usprkos brige o zdravoj prehrani, jednostavno nije moglo odoljeti. Kad je o užicima riječ, naravno da se u Trstu ne može preskočiti ni ispijanje finog espressa.

Nakon za žene neizostavnog shoppinga na granici, uputile su se u Agroturizam Bani gdje su druženje nastavili iz domaću hranu i uživanje u pjesmi i plesu.