Geice posjetile Miramare

Prvu adventsku nedjelju Geice su provele na prekrasnom izletu u Trst. Dolaskom od nekadašnju shopping meku krenule su u istraživanje Trsta kao grada s bogatom poviješću i prekrasnim gradskim vizurama.

Obilazak je započet u predivnom dvorcu Miramare koji je izronio na samoj morskoj litici. Uz priče o životu i ljubavi austrijskog nadvojvode Ferdinanda Maksimilijana Habsburga po čijem je nalogu izgrađen dvorac njegove supruge, belgijske kraljevne Charlotte, Geice su uživale u veličanstvenom dvorcu i prekrasnom botaničkim parkom.

Posjet Trstu nastavile su uživanjem u božićnoj atmosferi na Piazzi Unita te na božićnom sajmu u Viale XX. settembre gdje su kušale razne slatke i slane delicije kojima se, usprkos brige o zdravoj prehrani, jednostavno nije moglo odoljeti. Kad je o užicima riječ, naravno da se u Trstu ne može preskočiti ni ispijanje finog espressa.

Nakon za žene neizostavnog shoppinga na granici, uputile su se u Agroturizam Bani gdje su druženje nastavili iz domaću hranu i uživanje u pjesmi i plesu.

[nivoslider id=”1685″]

Podijeli post

NovostiHRV

Kao i svake godine, središnja manifestacija Ružičastog mjeseca 2022. u organizaciji pulskog Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea humanitarna je utrka “Ne ću ben,

PROČITAJ VIŠE »
NovostiHRV

OBILJEŽEN DAN NARCISA 2022

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula, protekle je subote, 26. ožujka 2022. godine na pulskoj tržnici organizirao tradicionalnu manifestaciju Dan narcisa 2022. Manifestacija

PROČITAJ VIŠE »

Ispuni pristupnicu,
pridruži nam se

Doniraj i sudjeluj

GEA Pula Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Sjedište udruge: Nobileova ulica 1, 52100 Pula
IBAN HR4924070001118017000 otvoren u OTP banci