Gea Pula – Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Zaštita podataka
Vaša privatnost nam je važna. Želimo da se kod nas osjećate sigurno te postupamo u skladu s tim i zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. U nastavku Vas informiramo o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Kao posjetitelj naših internet stranica imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava.

Za osnovne informacije ili brze ispravke možete kontaktirati na info@geapula.hr.

Svrhe i pravna osnova obrade podataka
Vaše osobne podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva, koje ste unijeli ispunjavanjem kontakt forme, pristupnice ili prijavom na bilten, te isključivo za vlastiti marketing i ostvarenje drugih legitimnih interesa za poboljšanje djelovanja naše udruge i njenih članica, kao i radi poštivanja naših pravnih obveza. Podatke upotrebljavamo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe.

Obrada se izvodi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i hrvatskim zakonima i propisima.

Vaše osobne podatke pohranjujemo u našoj centralnoj bazi kada postavite neki upit, ispunite pristupnicu ili se prijavite na naš bilten. Ovisno radi li se o upitu, pristupnici ili prijavi na bilten, radi se o sljedećim podacima:

Ime i prezime (ime oca)
oib
Datum i mjesto rođenja
Adresa
Broj telefona/mobitela
Adresa e-pošte
Godina operativnog zahvata dojke
Postoperativno liječenje i posljedice

Za sve dodatne upite slobodno nas kontaktirajte: info@geapula.hr