Gea Pula – Klub žena liječenih od karcinoma dojke

Proljetni izlet Geica u Fužine i Opatiju

Proljetni izlet Geica u Fužine i Opatiju

U subotu 8. lipnja članice Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula otputovale su na jednodnevni izlet u Fužine, a po povratku posjetile su i Opatiju. Evo dojmova s izleta.

Nakon ugodne 2,5-satne vožnje udobnim Filsovim autobusom, stigli smo u pitoreskne Fužine. Jednosatna šetnja po svježem goranskom zraku uz jezero otvorila nam je apetit pa smo se okrijepile ukusnim ručkom u konobi Volta uz nezaobilaznu štrudlu od aronije s kremom od vanilije. Nakon ručka valjalo je potrošiti kalorije i to se najbolje čini šopingom. Tako su Geice opustošile jedini fužinski štand s prirodnim proizvodima.

Uslijedio je zabavan obilazak fužinskih jezera vlakićem, a potom kava na obali jezera.

Osvježeni, krenuli smo u Opatiju gdje smo obilazak započele u čokoladarnici hotela Continental, gdje nam je prezentaciju čokoladnih proizvoda omogućila naša Ivanka Bockaj, koja je povodom svog nedavno proslavljenog rođendana počastila Geice čokoladnim delicijama. Naravno da je i ovo bila prilika za šoping i opskrbu slatkim proizvodima. Uslijedila je ugodna šetnja opatijskim parkovima uz zanimljivo vodstvo naše Ivanke i nezaobilazne predahe za sladoled i kavu.

Sljedeća stanica bile su Mošćenice, primorsko mjestašce u zaleđu Opatije. Uživali smo u šetnji Mošćenicama koje su prepune cvijeća i u prekrasnom pogledu na cijeli Kvarnerski zaljev. Uz zbrku i brdo smijeha s pronalaskom kuverte za novac kojim smo nagradile našeg strpljivog vozača, završili smo svoj prvi ovogodišnji izlet i pune dojmova i pozitivne energije krenule put Pule.

Za „osvježenje” na povratku pobrinula se Ivanka s teraninom i kiflicama, tako da smo izlet završile s dobrom čašicom, baš kao što smo ga i započele – s Božaninin borovničekom kojim smo nazdravile veselom i zabavnom putovanju!

Izlet je bio jako lijep s prekrasnim krajolicima i u predivnom društvu!

– Božana

Za mene je to bio predivan dan s punooo pozitivne energije i još jedno divnooo druženje… Nadam se da sve još pamtite što smo sve vidjele i gdje smo bile i tko je pobjednica u hotelu Continental…

– Ivanka

Vesela ekipa puna dobre energije, lijep i sadržajan izlet, a još kad dobiješ za nagradu pola kg predobre čokolade…neprocjenjivo!

– Vesna